The Nun 2 online subtitrat

0
175

The Nun 2 online subtitrat. 1956 – Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale. Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.

Four years after the events at the Abbey of St. Carta, Sister Irene returns once again and comes face to face with the demonic force Valak, the Nun. 1956 – France. A priest is murdered. An evil is spreading. The sequel to the worldwide smash hit follows Sister Irene as she once again comes face-to-face with Valak, the demon nun.

Vizioneaza gratuit filmul The Nun 2 (2023) la cea mai buna calitate, care a aparut in 08 septembrie 2023 si care face parte din categoria filmelor horror, The Nun 2 online subtitrat HD in limba romana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here