Mission: Impossible Dead Reckoning Part One online subtitrat

0
66

Mission: Impossible Dead Reckoning Part One online subtitrat. Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa de la IMF pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: să dea de urma unei noi arme terifiante care amenință întreaga omenire, înainte ca aceasta să cadă în mâinile greșite. Cu controlul asupra viitorului și soarta lumii în joc, și cu forțele întunecate din trecutul lui Ethan care se apropie periculos de el, începe o cursă mortală în jurul globului. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să se gândească la faptul că nimic nu poate conta mai mult decât misiunea sa – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

Ethan Hunt and his IMF team embark on their most dangerous mission yet: To track down a terrifying new weapon that threatens all of humanity before it falls into the wrong hands. With control of the future and the world’s fate at stake and dark forces from Ethan’s past closing in, a deadly race around the globe begins. Confronted by a mysterious, all-powerful enemy, Ethan must consider that nothing can matter more than his mission—not even the lives of those he cares about most.

Server 1

Vizioneaza gratuit filmul Mission: Impossible Dead Reckoning Part One (2023) la cea mai buna calitate, care a aparut in 17 iulie 2023 si care face parte din categoria filmelor de actiune, Mission: Impossible Dead Reckoning Part One online subtitrat HD in limba romana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here